4k. butas, Bielmonte

158000 € 1161.76 €/m²

Ieškote erdvaus ir patogaus buto nuostabioje Brusnengo vietovėje? Siūlome Jums 136 kv.m. butą, kuriame rasite viską, ko reikia jaukiam gyvenimui!

Bielmonte - tai vieta, kurią verta pažinti. Jaukus miestelis, esantis Brusnengo rajone, kur gamta ir patogumas susijungia harmoningai. Čia rasite ramybę ir nuostabią aplinką, puikiai tinkamą gyvenimui. Miestelis supamas žalių kalvų ir miškų, kurie kviečia pasivaikščiojimams ir aktyviam laisvalaikiui. Artimi parkai ir gamtos takai idealiai tinka šeimos išvykoms ar romantiškiems pasivaikščiojimams. Šalia Monte Roza, kurios slėnis išsiskiria aukštomis viršukalnėmis (čia yra net 22 kalnų viršūnės, kurių aukštis siekia virš 4500 m.) bei Oropa slidinėjimo kalnų.

Butas:

Patalpos: 3 erdvūs miegamieji, puikiai tinkantys šeimai. Svetainė: Šviesi ir jauki svetainė, ideali poilsiui. Virtuvė: Patogiai įrengta virtuvė. Vonios kambariai: Įrengtas vonios kambarys. Bendra erdvė: Galimybė įrengti kambarius pagal savo poreikius.

Privalumai:

Vieta: Rami ir žalia aplinka, arti parduotuvių, mokyklų ir viešojo transporto. Erdvė: Didelis buto plotas leidžia komfortiškai gyventi. Šviesa: Daug natūralios šviesos, langai orientuoti į skirtingas puses. Automobilių stovėjimo aikštelė: Patogi parkavimo galimybė.

Bendras plotas yra 136 kv.m., turintis 2 balkonus. Butas įrengtas kokybiškomis medžiagomis. Visame bute įrengtos lauko žaliuzės, taip yra įrengtas vidaus židinys.

Butas turi atskirus šildymo, elektros bei vandens skaičiukus. Didelėje erdvioje teritorijoje visada turėsite kur pastatyti automobilį, taip pat priklauso garažas su atskiru sandėliuku.

Namas renovuotas 2008 metais, su itin aukštos kokybės medžiagomis. Lauko fasadas - degtos bei akmens masės plytomis, stogas keistas prieš 5 metus, stogo dangos garantija 75 metams. Kiemas sutvarkytas: 80 cm storio danga: smėlis, žvyras, agro plėvelė bei išklotas 8 cm senovinių ranko darbo terakotos plytelėmis. Teritorija aptverta tvora, vartai atidaromi pulteliu, bei užrakinami varteliai. Visoje teritorijoje išvedžiotas apšvietimas, kuris įsijungia atidarius automatinius vartus.

Miestelis yra gerai sujungtas su didesniais miestais, todėl patogiai pasieksite tiek miestų centrus, tiek aplinkinius rajonus. Viešojo transporto stotelės yra netoliese, kas palengvina kasdienius keliones. Apsigyvenę Bielmonte, Jūs ne tik atrasite komfortišką būstą, bet ir būsite šalia nuostabios gamtos bei visų patogumų, kurių reikia kasdieniame gyvenime. Tai vieta, kur galima jaustis namuose!

Šis butas puikiai tinka tiek šeimoms, tiek tiems, kurie vertina erdvę ir komfortą. Nepraleiskite progos įsigyti šį puikų turtą!

Apsilankykite ir įsimylėkite savo naujus namus Brusnengo!


158000 € 1161.76 €/m²

Skelbimo ID:

1352110

Adresas:

Bielmonte,

Plotas:

136 m²

Patalpu paskirtis:

Gyvenamos

Kambarių skaičius:

4

Aukštas:

2 iš 3

Pastatymo metai:

2008

Pastato tipas

Mūrinis

Šildymas:

Dujinis (Autonominis)

Būklė:

Pilna apdaila

Balkonai:

2

   
Kontaktai

Ina Štitilienė,
+370 681 21500
Tikesgrupe@gmail.com

 
Ina Štitilienė
Skambinti:
+370 681 21500
Rašyti
pardavėjui