Namas, Bielmonte

450000 € 1056.34 €/m²

Ieškote investicijos arba erdvaus namo gyvenimui? Siūlome Jums unikalią galimybę įsigyti namą, kuriame yra keturi atskiri butai!

Bielmonte - tai vieta, kurią verta pažinti. Jaukus miestelis, esantis Brusnengo rajone, kur gamta ir patogumas susijungia harmoningai. Čia rasite ramybę ir nuostabią aplinką, puikiai tinkamą gyvenimui. Miestelis supamas žalių kalvų ir miškų, kurie kviečia pasivaikščiojimams ir aktyviam laisvalaikiui. Artimi parkai ir gamtos takai idealiai tinka šeimos išvykoms ar romantiškiems pasivaikščiojimams. Šalia Monte Roza, kurios slėnis išsiskiria aukštomis viršukalnėmis (čia yra net 22 kalnų viršūnės, kurių aukštis siekia virš 4500 m.) bei Oropa slidinėjimo kalnų.

Bendra informacija: 4 butų namas, puikiai tinkantis tiek šeimai, tiek nuomai. Butai: Kiekvienas butas turi atskirą įėjimą, todėl užtikrinama privatumą. Galima naudoti kaip nuomai arba gyventi visai šeimai. Erdvė: Kiekviename bute erdvi svetainė, virtuvės ir miegamieji, sukuriantys jaukią atmosferą. Kiemas: Didelis, žalias kiemas su galimybėmis įrengti poilsio zonas ar vaikų žaidimų aikštelę.

Vieta:

Rami aplinka: Bielmonte, Brusnengo, yra idealus pasirinkimas tiems, kurie vertina gamtos artumą ir ramybę. Patogumai: Šalia yra parduotuvės, mokyklos ir viešojo transporto stotelės.

Privalumai:

Puiki investicija nuomai ar erdviems šeimos namams. Galimybė gyventi su šeima ir draugais, turint atskirus butus. Patogus susisiekimas su aplinkiniais miestais. Automobilių stovėjimo aikštelė: Patogi parkavimo galimybė.

Bendras plotas yra 426 kv.m. Butai įrengtas kokybiškomis medžiagomis. Visame bute įrengtos lauko žaliuzės, taip kai kuriuose butuose įrengti vidaus židiniai.

Kiekvienas butas turi atskirus šildymo, elektros bei vandens skaičiukus. Didelėje erdvioje teritorijoje visada turėsite kur pastatyti automobilį, taip pat kai kuriems butams priklauso garažas ar atskiri sandėliukiai.

Namas renovuotas 2008 metais, su itin aukštos kokybės medžiagomis. Lauko fasadas - degtos bei akmens masės plytomis, stogas keistas prieš 5 metus, stogo dangos garantija 75 metams. Kiemas sutvarkytas: 80 cm storio danga: smėlis, žvyras, agro plėvelė bei išklotas 8 cm senovinių ranko darbo terakotos plytelėmis. Teritorija aptverta tvora, vartai atidaromi pulteliu, bei užrakinami varteliai. Visoje teritorijoje išvedžiotas apšvietimas, kuris įsijungia atidarius automatinius vartus.

Miestelis yra gerai sujungtas su didesniais miestais, todėl patogiai pasieksite tiek miestų centrus, tiek aplinkinius rajonus. Viešojo transporto stotelės yra netoliese, kas palengvina kasdienius keliones. Apsigyvenę Bielmonte, Jūs ne tik atrasite komfortišką būstą, bet ir būsite šalia nuostabios gamtos bei visų patogumų, kurių reikia kasdieniame gyvenime. Tai vieta, kur galima jaustis namuose!

Šie butai puikiai tinka tiek šeimoms, tiek tiems, kurie vertina erdvę ir komfortą. Nepraleiskite progos įsigyti šį puikų turtą!

Apsilankykite ir įsimylėkite savo naujus namus Brusnengo!


450000 € 1056.34 €/m²

Skelbimo ID:

1352109

Adresas:

Bielmonte,

Plotas:

426 m²

Kambarių skaičius:

11

Aukštų

3

Pastatymo metai:

2008

Pastato tipas

Mūrinis

Namo tipas:

Namas (gyvenamasis)

Šildymas:

Dujinis (Autonominis)

Būklė:

Pilna apdaila

   
Kontaktai

Ina Štitilienė,
+370 681 21500
Tikesgrupe@gmail.com

 
Ina Štitilienė
Skambinti:
+370 681 21500
Rašyti
pardavėjui