2k. butas, Šeškinė, Vilnius

550 € 16.18 €/m²

LOFTAS JAU LAISVAS!!!


Buivydiškių g./Laisvės pr., Šeškinės mikroraj. pristatome naują loftą “Žuvėdra”. Moderni, stilinga, jaunatviška erdvė, kuri gali tapti Jūsų jaukiais naujais namais. Butas įrengtas pilnai ir jau paruoštas Jūsų patogiam gyvenimui. Gyventi galima iškart, nes čia jau yra visa nauja, puikiai veikianti buitinė technika ir aukščiausios kokybės interjero detalės bei nauji, modernūs baldai jūsų maloniam gyvenimui! Tapkite pirmieji gyventojai! Nuoma tik ilgalaikė.


Naujame būste laukiama draugiška, rami, moki porelė ar šeima su ūgtelėjusiu vaiku. Pavieniai asmenys ar kolegos darniam gyvenimui. Augintiniai svarstytini, tiesiog turim papildomų sąlygų.


Atviro plano dizaino būstas suteikia erdvės ir laisvės pojūtį. Savininkas apgalvojo kiekvieną detalę: nauja patalynė, naujį virtuviniai įrankiai ir indai gaminimui, higienos reikmenys ir kt. Visa tai malonios smulkmenos, kurios laukią Jūsų naujajame būste.
Loftas nuomojamas kartu su sandėliuku. Jis yra daugiabučio rūsyje, į kurį patogiai patenkama lifto pagalba. Tai puiki vieta Jūsų stambiagabaritinių asmeninių daiktų sandėliavimui (dviračiai, rogutės, paspirtukai ir kt.).


Funkcionali virtuvės zona sujungta su gyvenamuoju kambariu, tai suteikia artumo jausmą namiškiams bendraujant, geriant rytinę kavą, žiūrint mėgstamą filmą ar gaminant pietus. Per didelius langus patenka daug dienos šviesos, kuri suteikia malonios šilumos ir jaukumo. Aukštos lubos suteikia butui papildomos erdvės pojūtį. Palipus laiptais į viršų yra miegamoji zona su patogia dvigule lova ir talpia spinta. Stilingas, šviesus vonios kambarys suteiks Jums komforto jausmą.
Komunaliniai mokesčiai nedideli. Šildymas savarankiškai reguliuojamas paties gyventojų buto patalpose. Lofte įrengtas rekuperatorius. Jis nuolat atnaujina būste orą, kurį perfiltruoja naujai prieš patiekiant į vidų. Rekuperatorius orą bute vėdina be perstojo visais metų laikais.
Draugiška ir rami kaimynystė. Laiptinės švarios, šviesios, tvarkingos, durys rakinamos kodinėmis durimis. Kieme visad rasite vietos savo automobiliui.
Tai puiki vieta gyvenimui jauniems, šiuolaikiškiems žmonėms, vertinantiems kokybę, stilių, komfortą ir bendrystę.
Srategiškai patogi vieta, puikus susisiekimas su visais sostinės mikrorajonais nuosavu ir viešuoju transportu.
Nedideliu spinduliu aplink rasite ne vieną prekybos centrą, jaukią vietelę užkąsti ar pavakarieniauti. Netoliese yra ir mokymo įstaigų, ir įvairias paslaugas teikiančių vietų.
Bus prašomas 1 mėnesio nuomos dydžio depozitas ir vienkartinis tarpininkavimo mokestis. Maloniai kviečiame gyvai buto apžiūrai. Skambinkite Jums patogiu laiku. Atsakome ir į žinutes.


550 € 16.18 €/m²

Skelbimo ID:

1351719

Savivaldybė:

Vilniaus m. sav.

Adresas:

Šeškinė, Vilnius

Plotas:

34 m²

Kambarių skaičius:

2

Aukštas:

4 iš 5

Pastatymo metai:

2023

Nauja statyba:

Taip

Būklė:

Naujas

   
Kontaktai

Ernestas Mankevičius,
+370 662 55221
ernestas.mankevicius@vilniausturtas.lt

 
Panašūs skelbimai
2k. butas, Buivydiškių g., Šeškinė, Vilnius 34 m² | 4/5 | 2023 m. | Nauja statyba | Naujas 550 €Skelbimo ID: 1349214 2k. butas, Buivydiškių g., Šeškinė, Vilnius 35 m² | 3/5 | 1986 m. | Naujas 600 €
Skelbimo ID: 1349273
2k. butas, Viršuliškės, Vilnius 33 m² | 5/5 | 2023 m. | Nauja statyba | Tvarkingas 550 €
Skelbimo ID: 1350846
Ernestas Mankevičius
Skambinti:
+370 662 55221
Rašyti
pardavėjui