Namas, Matiškių g., Trakų Vokė, Vilnius

199000 € 1344.59 €/m²

Parduodami dvibučiai namai Vilniuje, dvibučių namų kvartale „Matiškių terasos”, kuris yra įsikūręs itin patogioje, ramybe ir draugyste su gamta alsuojančioje vietovėje!


Aštuoni A++ energetinės klasės dvibučiai, 129 kv.m. ir 148 kv.m. namai kuria erdvę, kurioje regis laikas teka kiek lėčiau ir tyla įgauna kitą formą.


Namai parduodami su daline arba pilna apdaila! Namų įrengimas pagal nuotraukose pateiktą jau įrengtą Demo versijos namą. Pirmieji pirkėjai galės pasirinkti savo įrenginėjimo namo medžiagiškumą ir spalvinę gamą. Namų įrengimas per 2 - 3 mėnesius.


Ypatingos kainos tik dabar (iki rugpjūčio 1d.)!
• 129 kv.m. dalinė apdaila - 179 000 €.
• 129 kv.m. pilna apdaila - 230 000 €.
• 148 kv.m. dalinė apdaila - 199 000 €.
• 148 kv.m. pilna apdaila - 250 000 €.


„Matiškių terasos”, įsikūrusios tarp Vilniaus centro ir Trakų, pasiekiamos vos po 15-20 minučių iki Vilniaus miesto centro ir Trakų. Netoliese Lentvario dvaras ir parkas jūsų šeimos kokybiškam, aktyviam poilsiui ir turiningiems pasivaikščiojimams.
Tad jeigu svajojate turėti savo kiemą ir jame gamtos ir ramybės apsuptyje leisti laisvalaikį ar dūkti su vaikais, šis pasiūlymas būtent jums!


Kiekviename funkcionalaus išplanavimo name: svetainė, virtuvė, 3 miegamieji kambariai ir 3 san. mazgai, erdvus 21,27 kv.m. garažas, dvi automobilio stovėjimo vietos šalia namo.


Pirmame aukšte bendroje erdvėje jauki virtuvė su svetaine, koridorius, WC patalpa, garažas ir erdvi terasa. Antrame aukšte suplanuoti trys miegamieji kambariai: tėvų ir du mažesni vaikų. Esant poreikiui, vienas iš jų gali tarnauti ir kaip puikus darbo kambarys. Taip pat du erdvūs vonios kambariai: mažiesiems ir suaugusiems.


Ramius ir jaukius vakarus su šeima ar draugais galėsite leisti prie dvibučio įrengtose pušinėse terasose. Visi 4,5 arų žemės sklypai apsėti žole, įrengtas įvadas automatinei laistymo sistemai.


Parduodami dvibučiai įrengti naudojant aukštos kokybės medžiagas: namai apšiltinti 250 mm neoporo sluoksniu, langai ir durys trigubo stiklo paketo, tai ne tik tausos aplinką bet ir sumažins išlaidas šildymui. Be to, kvartalo vystytojai įrengė įvadą Jūsų žaliajai saulės elektrinei. Įrengta ir priešgaisrinė signalizacija, 9 kW elektros įvadas, grindinė šildymo sistema, paruoštos angos rekuperacinei sistemai.


NAMO ĮRENGIMAS SU DALINE APDAILA:
- Namo sienos - monolitinio gelžbetonio konstrukcijos, 250 mm storio Hause S25 blokelių mūras, išorė apšiltinta 250 mm neoporu.
- Vidinės sienos - tinkuotos gipsiniu tinku.
- Išorės fasado apdaila - klinkerio plytelės ir struktūrinis tinkas.
- Stogas - sutapdintas. Denginio viršutinis sluoksnis prilydoma bituminė danga. Skardiniai išoriniai parapetai, apvalūs lietvamzdžiai, nuvedimas ant nuogrindos. Stogo konstrukcija apšiltinta šiltinimo medžiaga, atitinkančia A++ specifikaciją.
- Langai, įėjimo durys - PVC profilio, trijų stiklų stiklo paketai.
- Garažo vartai - pakeliami segmentiniai garažo vartai, be automatikos, A++ energetinio naudingumo klasės.
- Lubos - pirmo ir antro aukšto lubų paviršius -betonas (nešlifuotas, netinkuotas, neglaistytas, nedažytas).
- Laiptai - gelžbetonio monolito.
- Sutvarkytas gerbūvis - sklypas išlyginamas, užsėta veja, išklotos trinkelės.
- Terasa - pušies lagės, pušies lentos, AB klasė.
- Tvora – segmentinė.
- Lietaus kanalizacija - lietaus vandens infiltracinis šulinys.
- Elektra - įvadas į pastato dalį 9KW. Elektros laidai išvedžioti, sumontuotos rozečių ir jungiklių dėžutės, surenkamas elektros įvadinis skydas.
- Elektros įvadas saulės elektrinei.
- Kanalizacija/ nuotekos - įrengiami buitinių nuotekų stovai. Prijungiama prie centralizuotų tinklų. Nuotekų vamzdžiai privedami iki būsimųjų san. mazgų ir iki virtuvės zonos.
- Vandentiekis - prijungiama prie centralizuotų tinklų. Įvadas su apskaita. Vidaus tinklai iki san. mazgų vietų ir virtuvės zonos.
- Šildymo sistema - įrengiamos šildomos grindys, sumontuojami kolektoriai. Įrengiamos smėlbetonio grindys. Šildymo katilas neįrengiamas.
- Vėdinimas - neįrengiamas.


Kviečiu susitikimui šio namų projekto apžiūroms Jums patogiu metu! Galbūt tai yra kaip tik tai ko Jūs ieškote!


NT Brokerė
Daiva Gudinovič
+370 600 50554
daiva.gudinovic@vilniausturtas.lt
https://www.vilniaus-turtas.lt/brokeris/daiva-gudinovic/


199000 € 1344.59 €/m²

Skelbimo ID:

1350111

Savivaldybė:

Vilniaus m. sav.

Adresas:

Matiškių g., Trakų Vokė, Vilnius

Plotas:

148 m²

Sklypo plotas:

4.5 a.

Kambarių skaičius:

4

Aukštų

2

Pastatymo metai:

2024

Nauja statyba:

Taip

Namo tipas:

Namas (gyvenamasis)

Šildymas:

Elektrinis (Autonominis)

   
Kontaktai

Daiva Gudinovič,
+370 600 50554
daiva.gudinovic@vilniausturtas.lt

 
Panašūs skelbimai
Namas, B. Laurinavičiaus g., Naujoji Vilnia, Vilnius 140 m² | sklypas 11 a. | 2 Aukštas | 1991 m. | Naujas | Kietu kuru šildymas 199 000 €
Skelbimo ID: 1343495
Daiva Gudinovič
Skambinti:
+370 600 50554
Rašyti
pardavėjui