2k. butas, Taikos pr., Centras, Klaipėda

119900 € 3330.56 €/m²

Parduodamas moderniausiame daugiabutyje prieš du metus naujai ir pilnai įrengtas 2kamb. butas antrame aukšte (su visais baldais, įranga, buitine technika ir kt.). Langai į šviesią , saulėtą pietvakarinę pusę, į uždarą vidinį kiemą. Vitrininiai langai iki grindų, trijų stiklų su saulės kontrolės funkcija, grindimis vykdomas autonomiškai bute reguliuojamas geotermininis vėsinimas/(žiemą-šildymas), todėl saulėtas butas neperkaista, būna jaukiai vėsus.Galima iš karto keltis ir gyventi arba nuomoti.
Unikalus naujos statybos butų projektas kol kas neturintis pilno analogo Klaipėdoje, Taikos pr 30
PRIVALUMAI:
• Nuosava Geoterminio (gelmės-vanduo (2200 m gręžinių) ir oras vanduo) šildymo sistema
• Grindinis šildymas (vėsinimas) su kolektorine elektronine valdymo ir apskaitos sistema
• Vandens valymo ir nukalkinimo įrenginiai
• 30 KW saulės elektrinė ant stogo
Energijos sąnaudos šildymui ypatingai mažos-6,12 kWh/kv.m./per metus, mažiausios Klaipėdoje, o gal ir Lietuvoje, pranokstančios A++ kategoriją.
• Šeštame aukšte Butai su aukštesnėmis lubomis, su lodžijomis-terasomis dalinai po stogu
• Elektroninė įėjimo kodo sistema bei vaizdo telefonspynės ir kameros bendro naudojimo patalpose ir aplink pastatą
• Modernūs Shindler liftai , plačios laiptinės, holai su solidžia granito masyvo apdaila, faktūriniu tinku, apšvietimu su judesio davikliais
Šiuolaikiška vėdinimo sistema
• Klinkerinė specialiai inpregnuota fasado apdaila
• Dideli trijų stiklų paketų langai iki grindų, sumontuoti šiltinimo sluoksnyje su saulės kontrolės funkcija ir prancūzišku balkonu
• Pusrūsyje sandėliukas dviračiams ir kt. daiktams
• Privati uždara automobilių parkavimo aikštelė su automatiniu užtvaru valdomu telefono skambučiu
Saugumą ir tvarką pastate padeda užtikrinti ne tik modernios vaizdo telefonspynės su universaliu monitoriumi, bet ir vaizdo kameros bendro naudojimo patalpose, liftuose, aplink pastatą, šiuolaikiškų LED šviestuvų pastato ir aikštelės apšvietimas tamsiu paros metu.
Bendrijos savivaldos administravimas, uždara bendruomenės FeisBuko grupė
Šiuo metu neparduoti yra likę tik keli 2 kamb butai šeštame aukšte.
Už papildomą kainą galima nusipirkti privačią auto parkingo vietą uždarame kieme(kaina su butu 4000 eur,parduodant atskirai- dviguba), sandėliukas dviračiams rūsio aukšte (kaina bu butu 3500 eur).
Moderniausiame ir energiškai taupiausiame daugiabutyje Klaipėdos centre baigiama statomo penthauzinio (šešto) aukšto butų rezervacija. Parduodami nauji itin taupaus bei tvaraus eksploatavimo butai. Ergonomiškai išplanuotuose butuose su daline apdaila yra pritaikytos pažangiausios privalumuose jau paminėtos statybų technologijos,
Pastatas ypač gerai apšiltintas, fasadas išklijuotas ilgaamže tikra klinkerio pjauta plyta, specialiai impregnuotas mūsų atmosferos poveikiui. Energijos sąnaudos šildymui ypatingai mažos, mažiausios Klaipėdoje, o gal ir Lietuvoje - 6,12 kWh/kv.m./per metus, kas prilygsta aukštos kategorijos A++ kategorijos pastatui. Žr. čia:
(informuokie, prašau mus, jei žinote ar rasite kur Lietuvoje yra gaugiabutis pastatas su mažesniu energijos sąnaudų šildymui rodikliu).
Statyba pagal ankstesnį statybos leidimą užbaigta 2020 metais, priduota 100 proc. baigtumu. Didžioji namo dalis jau apgyvendinta. Namas administruojamas savininkų Bendrijos, (DGNSB „Taikos 30 Klaipėda“ ), jokių papildomų nepagrįstų mokesčių, veikia gyventojų bendruomenės uždara Feisbuko grupė .
Pagal 2023 m vasario mėn Klaipėdos savivaldybės išduotą naują statybų leidimą rekonstrukcijai baigiama namo rekonstrukcija- yra sumontuotas šeštas aukštas, jame įrengiami prabangesni butai (aukštos lubos,rekuperacija, lodžijos-terasos dalinai dengtos stogu, balkonai vazoniniams augalams,..). Statybų pabaiga numatoma 2024 m , dabar vykdomas parduotų (rezervuotų) butų vidaus apdailos įrengimas.
Šitie butai skirti vertinantiems komfortiškas gyvenimo sąlygas, galintiems tai sau leisti. Rezervacijos mokestis apie 50 proc. kainos.
Butai šiame projekte vertinami kaip gera investicija, perkami ir nuomai (pavyzdžiai pateikti žemiau esančiose nuorodose).
Atkreipiame Jūsų dėmesį į tai, kad "Taikos 30" yra pirmasis ir kol kas vienintelis energiškai savarankiškas daugiabutis Klaipėdos centre atjungtas nuo centrinio šildymo ir nepriklauso monopolinei Klaipėdos energijos šildymo sistemai, šiam namui šildymas ir karštas vanduo ruošiamas iš kelių nuosavų atsinaujinančių energijos šaltinių ( dviejų geoterminių ir saulės elektrinės), kurių pagalba išsprendžiami ir patalpų vėsinimo ir pastovaus vėdinimo klausimai. Ir tai su ypač pigiais eksploatacijos kaštais. Name įrengti specialūs vandens filtrai, kurių pagalba gyventojai gauna minkštą ypač sveiką organizmui, odai ir aplinkai vandenį.
Prašau įvertinti tai, kad į kainą įeina tiek inovacijų, technologinių naujovių, kokybiškų medžiagų, kad jų tokio kiekio ir kokybės nerasite nė vienoje naujoje daugiabučių statyboje Klaipėdoje.
Šešto aukšto Butus pageidaujantiems įrengiame tik pagal pirkėjo pasirinktą dizainą (spalvas, medžiagas(duris, grindis, apvadus ...), visą vonios santechniką, apdailos plyteles ir kt.
Pastato pirmame aukšte į rytinę (gatvelės) pusę įrengtos komercinės patalpos (administracinės, medicinos, grožio, prekybos ir pan. paskirties) ir butai į pietvakarių pusę. Ant šešto aukšto stogo bus montuojama ir saulės elektrinė ir geoterminis kontūras oras-vanduo surenkantis šiluminę energiją iš ventiliacinių angų.
Butų kainos yra įvairios ,priklauso nuo konkretaus buto. Su informacija apie parduodamus butus galite susipažinti skelbimuose arba paskambinę pardavimo atstovui.
Šiuo metu neparduotus turime kelis tik dviejų kamb. butus šeštame aukšte, galime rezervuoti šiuos prabangius butus (aukštos lubos,lodžijos- terasos, balkonai), galime pasiūlyti įvairios komercinės paskirties patalpų ir pirkimui ir nuomai.
Pirkėjų itin vertinama patogi daugiabučio dislokacija, netoli pagrindinė miesto arterija-Taikos pr. gatvė su viešojo transporto sustojimais, netoli pagrindinis prekybos-pramogų centras "Akropolis", šalia prekybos pasažas "Vėtrungė", sutvarkytos viešosios ervės šalia "Vaidilos", ąžuolyno parkas, mokyklos, vaikų darželiai, medicinos centrai, poliklinika.
Paskambinkite (tel. Nr. 8698 38863 Algimantui ), sutarsime Jums patogiu laiku apžiūrėti, aptarti įrengtus ar statomus Jus dominančius butus. Rašykite el. p. algimantas@aidila.lt , pardavimai@taikos30.lt
Algimantas Bružas
Pardavimų vadovas (savininko atstovas, jokių tarpininkavimo mokesčių).
Nuorodos papildomai informacijai:
6.3 butas šeštame aukšte

6.1 butas šeštame aukšte
117 kv.m. komercines patalpos
Nuomojamas grožio salonas


119900 € 3330.56 €/m²

Skelbimo ID:

1349551

Savivaldybė:

Klaipėdos m. sav.

Adresas:

Taikos pr., Centras, Klaipėda

Plotas:

36 m²

Kambarių skaičius:

2

Aukštas:

2 iš 6

Pastatymo metai:

2020

Nauja statyba:

Taip

Pastato tipas

Plytinis

Šildymas:

Kitas (Autonominis)

Būklė:

Naujas

   
Kontaktai

Algimantas,
+370 698 38863
algimantas@aidila.lt

 
Panašūs skelbimai
2k. butas, Rumpiškės g., Rumpiškės, Klaipėda 38 m² | 4/4 | 2007 m. | Nauja statyba | Tvarkingas | Centrinis šildymas 120 000 €
Skelbimo ID: 1329613
2k. butas, Minijos g., Centras, Klaipėda 39 m² | 4/20 | 2008 m. | Suremontuotas | Kolektorinis šildymas 125 000 €
Skelbimo ID: 1331728
2k. butas, Baltikalnio g., Senamiestis, Klaipėda 39.29 m² | 3/4 | 1952 m. | Suremontuotas | Reguliojamas šildymas 127 000 €Skelbimo ID: 1340461
Algimantas
Skambinti:
+370 698 38863
Rašyti
pardavėjui