Namas, Matiškių g., Trakų Vokė, Vilnius

246500 € 1910.85 €/m²

Parduodami dvibučiai namai Matiškių g., Vilniuje!

Dvibučių namų kvartalas „Matiškių terasos” yra įsikūręs itin patogioje, ramybe ir draugyste su gamta alsuojančioje vietovėje, tarp Vilniaus centro ir Trakų. Aštuoni A++ energetinės klasės dvibučiai, 129 kv.m. ir 148 kv.m. namai kuria erdvę, kurioje regis laikas teka kiek lėčiau ir tyla įgauna kitą formą.


Kvartalo vystytojai pasirūpino, kad čia netrukus įsikursiančioms šeimoms nieko nestigtų. Kiekviename funkcionalaus išplanavimo name: svetainė, virtuvė, 3 miegamieji kambariai ir 3 san. mazgai, erdvus 21,27 kv.m. garažas, dvi automobilio stovėjimo vietos šalia namo.


Pirmame aukšte bendroje erdvėje jauki virtuvė su svetaine, koridorius, WC patalpa, garažas ir erdvi terasa. Antrame aukšte suplanuoti trys miegamieji kambariai: tėvų ir du mažesni vaikų. Esant poreikiui, vienas iš jų gali tarnauti ir kaip puikus darbo kambarys. Taip pat du erdvūs vonios kambariai: mažiesiems ir suaugusiems.


Ramius ir jaukius vakarus su šeima ar draugais galėsite leisti prie dvibučio įrengtose pušinėse terasose. Visi 4,5 arų žemės sklypai apsėti žole, įrengtas įvadas automatinei laistymo sistemai. Tobulai sutvarkyta ir kita infrastruktūra: patogiam vaikščiojimui ar riedėjimui kiemuose sudėtos trinkelės, prie centrinės sistemos prijungtas vandentiekis ir nuotekos.


Parduodami dvibučiai įrengti naudojant aukštos kokybės medžiagas: namai apšiltinti 250 mm neoporo sluoksniu, langai ir durys trigubo stiklo paketo, tai ne tik tausos aplinką bet ir sumažins išlaidas šildymui. Be to, kvartalo vystytojai įrengė įvadą jūsų žaliajai saulės elektrinei. Įrengta ir priešgaisrinė signalizacija, 9 kW elektros įvadas, grindinė šildymo sistema, paruoštos angos rekuperacinei sistemai.


„Matiškių terasos” įsikūrusios tarp Vilniaus centro ir Trakų pasiekiamos vos po 15-20 minučių iki Vilniaus miesto centro ir Trakų. Netoliese Lentvario dvaras ir parkas jūsų šeimos kokybiškam, aktyviam poilsiui ir turiningiems pasivaikščiojimams.


Tad jeigu svajojate turėti savo kiemą ir jame gamtos ir ramybės apsuptyje leisti laisvalaikį ar dūkti su vaikais šis pasiūlymas būtent jums!
Kviečiame Jus į pasimatymą tam, kad įsitikintumėte patys!


Namo aprašymas
Sienos - monolitinio gelžbetonio konstrukcijos, 250 mm storio Hause S25 blokelių mūras, iš išorės apšiltintas 250 mm neoporu. Vidinės sienos tinkuojamos gipsiniu tinku. Išorės fasado apdaila - klinkerio plyteles ir struktūrinis tinkas.
・Stogas - sutapdintas. Denginio viršutinis sluoksnis prilydoma bituminė danga. Skardiniai išoriniai parapetai, apvalūs lietvamzdžiai, nuvedimas ant nuogrindos. Stogo konstrukcija apšiltinta šiltinimo medžiaga, atitinkančia A++ specifikaciją.
・Langai, durys - PVC profilio, trijų stiklų stiklo paketai.
・Įrengtos įėjimo durys
・Garažo vartai - pakeliami segmentiniai garažo vartai, be automatikos, atitinkantys A++ energetinio naudingumo klasę.
・Lubos - pirmo ir antro aukšto lubų paviršius iš betono.
・Laiptai – gelžbetoniai be apdailos.
・Sutvarkytas gerbūvis - sklypas išlyginamas, užsėta veja , išklotos trinkelės.
・Lauko terasa – iš impregnuotų pušinių lentų
・ Lauko terasa orientuota į pietų pusę
・Lauko apšvietimas ant namo fasado
・Tvora – segmentinė


Pilnos apdailos aprašymas
・Sienos dažytos „Flugger“ dažais
・Grindys laminuotos 33 atsparumo klasės
・Grindys vonios kambariuose keraminės plytelės
・Vidaus durys faneruotos
・ Medinė laiptų apdaila, pakopos ir turėklai
・ Įtempiamos lubos
・ Įrengtas modernus apšvietimas
・ Vonios kambario įranga ir baldai
・Virtuvės baldai ir integruota buitinė technika (orkaitė, viryklė, šaldytuvas su šaldikliu, gartraukis, indaplovė)
・Integruota spinta su veidrodinėmis durimis


Komunikacijos:
・Įrengta priešgaisrinė signalizacija
・Lietaus kanalizacija - įrengiamas lietaus vandens infiltracinis šulinys.
・Elektra - įvadas į pastato dalį 9KW. Elektros laidai išvedžioti, rozečių ir jungiklių dėžutės sumontuojamos, surenkamas elektros įvadinis skydas.
・Kanalizacija/nuotekos - įrengiami buitinių nuotekų stovai. Prijungiama prie centralizuotų tinklų (Vilniaus vandenų). Nuotekų vamzdžiai privedami iki būsimųjų san. mazgų ir iki virtuvės zonos.
・Vandentiekis - prijungiama prie centralizuotų tinklų (Vilniaus vandenų). Įvadas su apskaita. Vidaus tinklai iki san. mazgų vietų ir virtuvės zonos.
・Šildymo sistema - įrengiamos šildomos grindys, sumontuojami kolektoriai. Įrengiamos smėlbetonio grindys ant kurių galite dėti dangą.
・ Įrengtas šilumos siurblys oras - vanduo
・Įrengta rekuperacinė sistema be rekuperatoriaus
・Kondicionierius (atvestas įvadas)
・ Apsaugos sistema visame name
・Šviesolaidis internetas
・Asfaltuotas privažiavimas


Papildoma informacija
Projekte Matiškių terasos turime parduodamų kotedžų su daline ir pilna apdaila. Kotedžus su daline apdaila galime įrengti pagal Pirkėjo pageidavimus.


Maloniai kviečiu apžiūrėti mūsų parduodamus kotedžus Jums patogiu metu.


Turite papildomų klausimų, susisiekite su manimi maloniai Jums atsakysiu.


246500 € 1910.85 €/m²

Skelbimo ID:

1349543

Savivaldybė:

Vilniaus m. sav.

Adresas:

Matiškių g., Trakų Vokė, Vilnius

Plotas:

129 m²

Sklypo plotas:

4.5 a.

Kambarių skaičius:

4

Aukštų

2

Pastatymo metai:

2022

Nauja statyba:

Taip

Namo tipas:

Namas (gyvenamasis)

Būklė:

Naujas

   
Kontaktai

Modestas Perednis,
+370 679 39784
modestas.p@vilniausturtas.lt

 
Panašūs skelbimai
Namas, Lygainių g., Trakų Vokė, Vilnius 134.71 m² | sklypas 15 a. | 2 Aukštas | 2012 m. | Nauja statyba | Naujas | Kietu kuru šildymas 268 000 €
Skelbimo ID: 1342832
Modestas Perednis
Skambinti:
+370 679 39784
Rašyti
pardavėjui